Café Prins Hendrik

Café Prins Hendrik

Wegens de Corona-maatregelen mogen wij per 1 juni slechts een beperkt aantal gasten ontvangen. Wil je ons komen bezoeken? Reserveer dan vooraf telefonisch via 035-5412269 of 06-11352833.

Zonder reservering is de kans klein dat je bij ons terecht kan!

Café Prins Hendrik is vanaf 1971 een echt familiebedrijf. Een typisch bruin café waar iedereen zich thuis voelt. De vaste gasten zijn een bont gezelschap van bouwvakker tot tandarts, van schilder tot vermogensbeheerder.

PH is één van de weinige cafés waar nog een echt borreluur is. Vanaf 17.00 uur ’s middags komt iedereen voor een drankje na het werk. Er wordt het lekkerste bier getapt van Baarn en omstreken. Ook voor hapjes is PH een prima adres. Zo zijn er diverse bittergarnituren en is het mogelijk om tapas te bestellen van het naastgelegen tapasrestaurant Prins Heerlijk.

PH is een café voor jong en oud. Zo is er op vrijdag en zaterdagavond een goede mix van 18 jaar tot….. ? Staat de muziek wat harder en wordt er spontaan gedanst. Dus kom eens binnen voor een goed getapt biertje in het mooiste café van Baarn.